Krsta Đorđević – deveti novajlija, treći koji u Smederevo stiže iz Kolubare

SMEDEREVO, 24. jul 2024 – Posle krilnih napadača pristiglih iz Kolubare, Miloša Milisavljevića i njegov imenjaka Đokića, koji je na dva meča na Zlatiboru bio strelac oba gola, iz lazarevačkog nekadašnjeg superligaša u Smederevo je došao i centarfor Krsta Đorđević (31).

Počeo je u mlađim kategorijama kruševačkog Napretka, potom je branio boje dva kluba u Drugoj ligi Češke, vratio se u Radnik iz Surdulice, a zatim je nastupao za Žarkovo, Bačku, makedonski Sileks i Borac iz Velesa, izvesno vreme je igrao i na Malti, vratio se u Srbiju, u Radnički iz Sremske Mitrovice, pa je otišao u Zvijezdu 09 (BiH), i na posletku u Kolubaru.

– Bio sam u pregovorima sa dva inostrana kluba, ali sam odustao jer su promenili prvobitno dogovorene uslove. Nadam se da je Smederevo sredina u kojoj ću moći da potvrdim svoje realizatorske sposobnosti.  Stižem potpuno spreman, jer sam imao intenzivan individualni rad, pa ću se bez problema uklopiti u pripreme i spremno dočekati početak sezone. Upoznat sam sa ambicijama kluba i očekujem da ću svojim igrama, pre svega golovima, doprineti ostvarenju tog cilja – rekao je novi centarfor Smedereva.

Đorđević je, odmah po potpisivanju jednogodišnjeg ugovora u prisustvu generalnog sekretara Marijana Milenkovića, krenuo put Zlatibora, da se pridruži novim saigračima. Debitantski nastup mogao bi da zabeleži u subotu, kada je planirana generalna proba Smederevaca, susret sa Rudarom iz Prijedora.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!